Hoe style je lang haar?

Hoe style je lang haar?

Bij lang haar zorgt je dat het goed valt en breng je volume aan. Dit kun je doen met verschillende producten. Spray’s zijn zeer geschik, Mousse of Cream, maar ook een Light Hold Styling Paste is product die goed kan werken in je langer haar.

Welk stylingproduct voor lang haar?

Bij langer haar is het zo dat je niet zo zeer stylingsproducten nodig hebt met een extreme hold. Bij lang haar is het vaak fijn dat juist de aanzet wat meer stevigheid krijgt. Of je dun of dik haar is de eerste stap die je zet: het gebruiken van de juiste shampoo, conditioner en/of haarmasker gebruikt.

Hoe maak je een wavy bob?

De hippe manier sinds 2021 is een heel erg shaggy wave: je maakt met je steiltang of je krultang een krul in je haren, maar je laat altijd de eindjes uit de tang. Zo zijn de eindjes van je haren altijd steil (je kan ze eerst wel met de steiltang bewerken) en je krult ze nooit mee. Dit is echt dé haartrend 2022.

Hoe zelf lang haar opsteken?

Makkelijk stappenplan

  1. Stap 1: Toupeer je haar een beetje, zodat je meer volume krijgt.
  2. Stap 2: Maak een lage knot in je haar.
  3. Stap 3: Wanneer je knot goed vast zit, draai je de plukken die je buiten je knot hebt gelaten een aantal keer rond, zodat het een soort wokkel wordt.

Welk haarproduct voor dik haar?

Heb je dik haar gebruik dan een pomade met een sterke hold. Gebruik een high shine voor veel glans of een low shine voor een meer matte effect. Als je haar te dik is breng de pomade dan aan in wat vochtiger haar. Je zult dan makkelijker kunnen stylen en je haar zal meer glanzen.

Hoe maak je je haar warrig?

Een warrig kapsel creëren met gel Is je haar kort aan de zijkant en lang bovenop, dan is de warrige look een klassieker. Wil je het iets gewaagder, probeer dan eens een warrig kapsel waarbij je je lange haren bovenop naar één kant legt. Dit werk goed bij steil en golvend haar.